Over ons

Geschiedenis

Ons verhaal

Op een mooie zomerdag, 29 juni 1987 opende Emilio de deuren van Amore Mio. Sindsdien bereidt Emilio met zijn team dagelijks overheerlijke Italiaanse gerechten. Door de jaren heen liet Emilio zijn gasten kennismaken met de Italiaanse keuken, zoals hij die van jongs af aan heeft meegekregen op het eiland Sardinië. Emilio’s voorliefde voor eten ontstond in zijn jeugd waarin hij vaak met zijn moeder Vincenza in de keuken te vinden was.

overons pand
overons emilio
Authentiek

Italiaans

Zijn moeder Vincenza leerde hem naast goed eten te waarderen, ook de kneepjes van het vak. Zij deelde haar familierecepten, die zij weer van haar moeder had geleerd, met Emilio. Inmiddels is Amore Mio niet meer weg te denken uit Callantsoog. Elke dag kookt Emilio met verse lokale producten en producten van het mediterrane eiland heerlijke authentieke gerechten.

Ontmoet ons

Team

team amore mio