Contact

MAATREGELEN CORONAVIRUS
Vanwege de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus zullen wij ons aan voorschriften vanuit de overheid moeten houden, om de gezondheid van al onze gasten en onszelf te waarborgen. Wij hebben dan ook aanvullende informatie nodig bij de reservering. Mochten er wijzigingen van de reservering zijn, wilt u dat dan z.s.m. doorgeven.

Wij hebben minimaal 1,5 meter afstand tussen de tafels gecreëerd, waardoor er minder capaciteit is en wij laten onze gasten verspreider arriveren, waardoor het niet altijd mogelijk is om op uw gewenste tijdstip aan te komen. Aan 1 tafel mogen maximaal 4 personen plaatsnemen. Vanaf 5 personen mag dit alleen als de personen uit één huishouden komen. Door deze maatregelen dient er gereserveerd te worden. Onze gastheer zal u naar uw tafel wijzen. Desinfecteert u uw handen. Onze menukaart, tafel, bestek en toebehoren zijn vooraf extra gedesinfecteerd volgens de richtlijnen. Onze medewerkers dragen handschoenen uit hygiënisch oogpunt. Het afrekenen gebeurd gelieve aan tafel, bij voorkeur met pin of contactloos. Onze betaalautomaat is vooraf gedesinfecteerd.

Onze vragen: Heeft u of een van uw tafelgenoten (lichte) coronaklachten op de dag van de reservering? Dan verzoeken wij u de reservering te annuleren. Zijn er kinderen bij het gezelschap en wat is de leeftijd van de kinderen?

Wij hopen op uw begrip voor deze maatregelen en hopen u snel te mogen verwelkomen.
A presto Team Amore Mio